Poslovni softver

CRM

Upravljanje odnosima sa kupcima

EKomercijalista

Poručivanje robe sa terena

ENekretnine

Praćenje prodaje nekretnina

EWarehouse

Magacinsko poslovanje

 

 

 

 

 

 

Jednostavan način da Vaše podatke

pretvorite u vrednost na tržištu.

    

 

 

Poslovni softver je informacioni sistem koji podržava poslovne funkcije i obezbeđuje poslovnu inteligenciju i analitiku.
Poslovnim softverom se može smatrati svako programsko rešenje koje doprinosi kvalitetu poslovanja.

Postoji široka ponuda različitih poslovnih softverskih rešenja na tržištu, a većina je specijalizovana za određen tip delatnosti ili određenu grupu poslovnih funkcija, kao što su knjigovodstveni softveri, rešenja za upravljanje ljudskim resursima, programi za upravljanje odnosima s klijentima (CRM), poslovno izveštavanje (BI) itd.

Poslovni softver je značajna poslovna investicija koja osigurava konkurentnost, osetljivost na zahteve klijenata i fleksibilnost u vođenju poslovanja.  Poslovni softver jednostavno definiše najbolji način izvođenja procesa. Implementiranje poslovnog softvera omogućava kompanijama da izvrše reinženjering poslovne prakse i integrišu najkvalitetnije informacione resurse.

ERP (Enterprise Resource Planning - planiranje poslovnih resursa) sistem je poslovni softver koji omogućava organizacijama da automatizuju i integrišu glavne poslovne procese, dele opšte podatke i pristupaju informacijama u realnom okruženju. Objedinjavanjem svih funkcija poslovnog sistema, kao što su nabavka, prodaja, upravljanje zalihama, kadrovima, komitentima itd., menadžeri dobijaju kompletan uvid u poslovanje kompanije.


Ključni trenutak u usvajanju ERP poslovnih rešenja predstavlja sam proces implementacije. Implementacija obuhvata:

 

 

 

  

Proces implementacije

Analiza mogućnosti unapređenja poslovanja

Definisanje plana i izrada projektnog zadatka

Implementacija poslovnog softvera

Obuka korisnika

Praćenje i razvoj sistema poslovanja