O nama

 

Netbridge je firma koja nudi profesionalne usluge projektovanja, postavke i održavanja računarskih mrežih sistema. Ponudu kreiramo u zavisnosti od potreba klijenta, a u mogućnosti smo da ponudimo paket usluga potreban za efikasan rad svake firme.

Iako mlada firma, osnivači imaju dugogodišnje iskustvo na polju informacionih tehnologija, koje garantuje brzinu, kvalitet usluga i maksimalnu diskreciju kada su u pitanju podaci klijenata. Sarađujemo sa iskusnim, visokokvalifikovanim  stručnjacima i angažujemo ih prema potrebi.

Kako bi unapredili svoje poslovanje, pratimo razvoj tehnologija i procesa, a klijentima nudimo i savetovanje o mogućnostima poboljšanja njihovog poslovanja uz pomoć tehnologije.

Vrlo smo odgovorni i posvećeni svakom klijentu.

Pored primarne delatnosti (održavanje računara i računarskih mrežnih sistema) dodatno nudimo: tehničko obezbeđivanje objekata, internet, web dizajn, programiranje...

 

 

 

 

 

Saradnja sa Netbridge ispunjava sve uslove koje klijent može očekivati od ozbiljne kompanije. Profesionalnu pouzdanost, poslovna rešenja u kojima ne postoje nerešive situacije i vrlo bitno: veliku količinu kreativne energije koja nedostaje na našem tržištu! Uz poslovnu dozu fleksibilnosti i ležernosti, ova saradnja je, osim što unapređuje našu firmu i izuzetno prijatna.

Egarno d.o.o.